• 12 weken Zomer programma

 • Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?

  De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke zomerse jurkjes die weer uit de kast kunnen.
  Wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?
  Stap dan in op het 12 weken zomerprogramma!

  √ In 12 weken klaar voor de zomer!
  √ Persoonlijke begeleiding
  √ Leer alles over een gezonde levensstijl
  √ 12 complete weekmenu’s

  Ik ga je helpen jouw doel te behalen!

  Plan nu een gratis kennismaking!

 • Wat kun je verwachten?

  Je volgt 12 weken het PS. food & lifestyle programma

  • Complete weekmenu’s: lekker en makkelijk te bereiden
  • Koolhydraatarme recepten, met handige boodschappenlijstjes
  • Persoonlijke begeleiding van mij
  • Wekelijkse tips voor een gezonde levensstijl
  • Iedere week een challenge om jou te motiveren
  • Webinar waarin je alles leert over gewichtsbehoud
  • Toegang tot onze handige app

  Kosten 12 Weken Zomer Programma

  Let op: je zit nergens aan vast. Bereik jij eerder je doel? Of is het PS. food & lifestyle programma toch niet helemaal wat voor jou? Je betaalt per week en zit niet aan het 12 weken
  zomerprogramma vast. Vind je bepaalde producten uit het weekmenu niet lekker? Het weekmenu dient als inspiratie en houvast, maar je kunt zelf kiezen welke producten je besteld.

  – Je start de eerste week met het starterspakket a € 159,-. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met
  daarin 6 producten per dag. Plus het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.
  – Daarna kost het PS. food & lifestyle zomerprogramma gemiddeld € 115,- per week aan PS. producten (incl. 2 x supplementen)

  Wil jij ook stralend de zomer in? Dan is het 12 weken zomerprogramma echt iets voor jou! Plan dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik vertel je graag meer!

   

 • De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PS food and lifestyle programma:

  ✓ Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten super makkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.

  ✓ Zes eetmomenten per dag.

  ✓ Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

 • Ervaringen PowerSlim bij Bobelle Best

 • Ik moest er iets aan gaan doen

  Ik had een hele leuke jurk besteld maar ik zag mijn buik er zo goed in dat het echt niet kon. Toen ging die knop om, ik moest er iets aan gaan doen. We gingen op bezoek bij vrienden en mijn vriendin wilde informatie over PS. food & lifestyle en daar had ik ook wel oren naar dus hebben[...]

  Lees verder

 • Er waren signalen die ik niet wilde negeren

  Na zelf al een aantal jaren bezig geweest te zijn met kh-arm en gezond eten, kwam ik tot de conclusie dat ik wel stabiel op gewicht bleef, maar er ging niets af. Ik bewoog meer dan genoeg. Beginnende artrose en een (te) hoge bloeddruk waren signalen die ik niet wilde negeren. Geen medicijnen als [...]

  Lees verder

 • Soms sta ik in het pashokje te huilen van blijdschap

  Colinda Nendels 48 jaar uit Best - 40 kg Op de vraag wie er een fotoshoot wil winnen krijgen we altijd heel veel inzendingen binnen, van trotse PS’ers die graag hun resultaat willen delen. Ook Colinda stuurde ons een mail en daar konden we geen nee op zeggen. Wow, wat een mooi [...]

  Lees verder

 • Maak kennis met Jolanda, jouw PowerSlim coach

   

  Ik ben al meer dan 25 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure in Best en ben daarnaast sinds 2010 gespecialiseerd in afslanken met PowerSlim. Ik vind dat ik nog steeds het mooiste vak ter wereld heb. Het feit dat je mensen mag helpen om er beter uit te zien en lekkerder in hun vel te zitten, dat geeft mij nog altijd ontzettend veel voldoening. Iedere dag weer.

  Ik heb jaren geworsteld met mijn gewicht. Ik was altijd net een paar kilootjes te zwaar. En welk dieet ik ook probeerde, nooit had het een blijvend effect. Totdat ik PowerSlim probeerde. Ik viel 8 kilo af. Die kilo’s zijn nooit meer teruggekomen. Ik was zo enthousiast dat ik daar opleidingen in ben gaan volgen om ook andere mensen te helpen om op een gezonde, verantwoorde en efficiënte manier af te vallen. Sinds 2010 ben ik naast schoonheidsspecialiste en pedicure ook erkend PowerSlim voedingscoach voor Best en omgeving.

 • Bel Jolanda nu: 06 13 644 806

  om een afspraak te maken voor een PowerSlim kennismakingsgesprek