• Diabetes pedicure

 • Diabetes pedicure Best: diabetische voeten vereisen extra zorg

  De Diabetes pedicure Best is een specialisatie binnen de pedicurepraktijk Bobelle. Mensen die diabetes hebben weten dat hun voeten extra gevoelig en extra kwetsbaar zijn; bijvoorbeeld omdat hun suikerspiegel invloed kan hebben op de bloedsomloop in de benen en voeten. Een lagere bloeddoorstroming leidt in de regel tot klachten en ongemakken. Daarom is het algemene advies aan diabetici ook altijd om minimaal enkele keren per jaar naar de pedicure te gaan.

  Bij Bobelle, Diabetes Pedicure Best nemen wij je klachten weg

  Bobelle is een erkend pedicurepraktijk voor mensen met diabetes. Dat wil zeggen dat wij gecertificeerd zijn om diabetici te helpen en adviseren, maar ook dat je in sommige gevallen in aanmerking komt voor een vergoeding van de behandelingskosten. Heb je daar vragen over? Wij kijken graag met je mee of ook jij in aanmerking komt.

  Naar een diabetes pedicure als je geen klachten hebt?

  Ben je diabeet en heb je nog geen klachten? Ook dan heb je baat bij een behandeling bij een pedicure die is gespecialiseerd in voeten van diabeten. Bobelle helpt je namelijk ook om klachten te voorkomen. Dat doen we met preventieve behandelingen en met advies over wat je zelf kunt doen om klachten te voorkomen. Signaleren wij een naderende klacht, dan zullen wij je doorverwijzen naar je huisarts, specialist of podotherapeut.

  De pedicuresalon in Best waar je ook ’s avonds terecht kunt

  Het is al vervelend genoeg dat je klachten hebt en dan zou je ook nog verplicht overdag een afspraak moeten maken bij je pedicure? Niet bij Bobelle in Best. Daar kun je ook ’s avonds terecht voor een voetbehandeling.