• Ervaringen PowerSlim

 • Ik moest er iets aan gaan doen

  Ik had een hele leuke jurk besteld maar ik zag mijn buik er zo goed in dat het echt niet kon. Toen ging die knop om, ik moest er iets aan gaan doen. We gingen op bezoek bij vrienden en mijn vriendin wilde informatie over PS. food & lifestyle en daar had ik ook wel oren naar dus hebben[...]

  Lees verder

  Er waren signalen die ik niet wilde negeren

  Na zelf al een aantal jaren bezig geweest te zijn met kh-arm en gezond eten, kwam ik tot de conclusie dat ik wel stabiel op gewicht bleef, maar er ging niets af. Ik bewoog meer dan genoeg. Beginnende artrose en een (te) hoge bloeddruk waren signalen die ik niet wilde negeren. Geen medicijnen als [...]

  Lees verder

  Soms sta ik in het pashokje te huilen van blijdschap

  Colinda Nendels 48 jaar uit Best - 40 kg Op de vraag wie er een fotoshoot wil winnen krijgen we altijd heel veel inzendingen binnen, van trotse PS’ers die graag hun resultaat willen delen. Ook Colinda stuurde ons een mail en daar konden we geen nee op zeggen. Wow, wat een mooi [...]

  Lees verder

  Toen ik 't in de smiezen had begon ik 't zelfs nog leuk te vinden

  December 2020, na een ritje met de ambulance naar het ziekenhuis wegens een te hoge hartslag en kortademigheid is bij mij de knop omgegaan. Veel te zwaar, niet lekker in mijn vel, onzeker, en nergens geen zin meer in hebben, heb ik Jolanda van Laarhoven van Bobelle gebeld voor een afspraak om [...]

  Lees verder

  Yes, 17 kilo kwijt!

  Eind juli vorig jaar was het echt tijd om de confrontatie aan te gaan, een confrontatie waar veel vrouwen mee worstelen, namelijk: de weegschaal! Ik moest veel kilo’s kwijt en ik wist dat mij dat alleen niet lukte, daarom ben ik samen met mijn moeder gestart bij Powerslim Coach Jolanda van [...]

  Lees verder

  Ik heb mijn doel bereikt!

  Eind juli vorig jaar besloot ik samen met mijn dochter een intakegesprek bij PowerSlim coach Jolanda van Laarhoven -Bobelle- in te plannen. Dat was het moment waarop ik besloot ècht aan de extra kilo’s te gaan werken. Ik moest niet veel kilo’s kwijt, maar alleen lukte het mij niet[...]

  Lees verder