• Ik moest er iets aan gaan doen

 • Ik had een hele leuke jurk besteld maar ik zag mijn buik er zo goed in dat het echt niet kon. Toen ging die knop om, ik moest er iets aan gaan doen. We gingen op bezoek bij vrienden en mijn vriendin wilde informatie over PS. food & lifestyle en daar had ik ook wel oren naar dus hebben we contact gezocht met Jolanda, een coach bij ons in de buurt.
  Een andere vriendin van mij was ook bezig met PS. food & lifestyle en zij was al heel veel afgevallen dus ik wist een beetje hoe het werkte.
  Op de eerste afspraak had ik niet verwacht dat ik met het starterspakket naar buiten zou lopen...
  Ik ben meteen begonnen en ik merkte vrij snel dat het aan mijn levensstijl lag. De producten zijn erg lekker, niet alles maar smaken verschillen. Ik heb nog nooit zo afwisselend gegeten!

  Zonder mijn coach was het nooit gelukt, (al zegt Jolanda dat ik het allemaal zelf heb gedaan) zij is echt "de stok achter de deur"

  Ik ben in 8 maanden van maat 46 naar maat 38/40 gegaan. Toen ik voor het eerst een kleinere maat spijkerbroek pastte kon ik het niet geloven, ik was zo blij en nu nog. Ik werk in een kledingzaak en ik krijg zo veel complimenten van klanten, dat is zo ontzettend leuk, daar doe ik het ook voor. Ik zit nu zo lekker in mijn vel, ik wil echt niet meer terug. Ik ben nu aan het stabiliseren en dat gaat me goed af.
  In het weekend een frietje of iets anders en door de week weer wat strenger en dat is heel goed te doen.

  Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb, ik kan mezelf weer zien in de spiegel.

  Groetjes Nancy