• Probeer PS food & lifestyle 3 dagen uit

 • Wil jij afvallen maar lukt het jou alleen niet? Ik kan jou hierbij helpen. Mijn naam is Jolanda van Laarhoven, voedingscoach in Best

  Graag help ik je op weg naar een gezond eetpatroon, een stabiel gewicht en voldoende energie.
  Ik ben er voor je als enthousiaste en motiverende coach bij het afvallen, het lekkerder in je vel zitten en het verbeteren van je gezondheid!

 • Probeer PS food & lifestyle 3 dagen uit!

  Heb je alles al geprobeerd om af te vallen maar kom je steeds weer aan? Of geloof je niet in afslankproducten? Heb jij die stok achter de deur nodig? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  We willen je graag kennis laten maken met het succesvolle afslankprogramma van PS food & lifestyle. Je zult wel denken, weer zo’n crashdieet met alleen maar repen en shakes. Laat ons jou ervan overtuigen dat PPS food & lifestyle anders is.

  PS food & lifestyle is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde lifestyle toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect.
  Je staat er niet alleen voor, onze voedingscoaches zijn jouw stok achter de deur en begeleiden je naar je streefgewicht toe. En ook daarna word je nog een jaar lang gratis begeleid om terugval te voorkomen.

  Ben jij er écht klaar voor en wil je er voor de volle 100% voor gaan? Wil jij deze zomer weer zelfverzekerd over het strand lopen?
  Meld je dan nu aan om PowerSlim 3 dagen uit te proberen voor € 19,95 en samen met je voedingscoach de strijd aan te gaan tegen die overtollige kilo’s.

  Wat houdt de actie in?

  Ik ga je 3 dagen begeleiden met producten van PS food & lifestyle ter waarde van € 45,-. Hiervoor betaal je slechts € 19,95. Ik heb een stappenplan voor je klaarliggen waarin precies staat wat je wanneer mag eten gedurende deze dagen.

  Hieraan vooraf ga ik je eerst wegen, bespreken we je doelen en geef ik je meer uitleg over PS food & lifestyle. 

  Het PS food & lifestyle 3-dagen pakket is een compleet pakket inclusief producten, voorbeeldmenu en alle belangrijke informatie. In deze 3 dagen kun je al 1,5 kg afvallen. 

 • Ja, ik wil graag PS food & lifestyle 3 dagen uitproberen

  Aanmelden 

 • OriĆ«nterend adviesgesprek

  Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik je graag meer over het PS food & lifestyle programma. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

  Een adviesgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend.

  Contact opnemen