• Samen Slank challenge start op 8 juni

 • Wil jij een gezonde levensstijl, succesvol afvallen en je fit voelen deze zomer? Dan is de Samen slank challenge iets voor jou! Ik ga je helpen jouw doel te behalen. Doe mee en ga de uitdaging aan!

  Tijdens deze afslankchallenge start je met PowerSlim en begeleid ik jou bij het behalen van jouw afslankdoel. Je ontvangt van mij gedurende 4 weken tips, adviezen, recepten en leuke extra’s. Wekelijks bespreken we jouw resultaten om te kijken hoe je ervoor staat.

  Wat kun je verwachten?

  • Start 8 juni!
  • Gratis lichaamsanalyse t.w.v. €49,-
  • Goodiebag met leuke extra’s
  • Persoonlijke begeleiding
  • 4 weken lang ontvang je tips, recepten, motivatie, advies en extra’s 
  • Gezamenlijke Facebookgroep waarin o.a. tips en recepten worden gedeeld.

  PowerSlim: samen naar een goede balans
  De top 3 dingen die deelnemers in mijn ervaring het fijnste vinden aan het PowerSlim programma:

  • Het grote aanbod aan producten zoals muesli, crackers, wraps etc. Dit maakt gezond eten supermakkelijk. Ik help je graag om volop te variëren met heerlijke maaltijden.
  • Zes eetmomenten per dag.
  • Mijn persoonlijke hulp en begeleiding. Zolang je het programma volgt, zijn hier geen kosten aan verbonden.

  Afslanken doen we samen!
  Hi, ik ben Jolanda van Laarhoven. Dagelijks zie ik in de praktijk hoeveel makkelijker (en gezelliger) afslanken gaat, als je hierbij door iemand wordt geholpen. Aan de hand van het PowerSlim programma help ik jou persoonlijk bij het bereiken van jouw afslankdoel van de challenge. Besluit je na de challenge door te gaan met het PowerSlim programma blijf ik je ondersteunen bij het bereiken van jouw ideale gewicht.

  Chloè: “ Eind juli vorig jaar was het echt tijd om de confrontatie aan te gaan, een confrontatie waar veel vrouwen mee worstelen, namelijk: de weegschaal! Ik moest veel kilo’s kwijt en ik wist dat mij dat alleen niet lukte, daarom ben ik samen met mijn moeder gestart bij Powerslim Coach Jolanda van Laarhoven. Al met al viel heel het proces reuze mee, het eten was goed te doen, af en toe iets lekkers kon gewoon van de PowerSlim producten.”
  Bekijk het hele verhaal hier.

  Wil jij mee doen aan de Samen Slank challenge?

  Samen met jou bekijk ik graag of het PowerSlim programma ook iets voor jou is. Neem dus vooral contact met me op voor een vrijblijvend adviesgesprek!

  Mail naar: info@bobellebest.nl of bel naar: 0499 310 091