• Schoonheidsbehandelingen Bobelle Overzicht

 • Bij schoonheidssalon Bobelle Best kunt u terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen zoals; Gezichtsbehandelingen, Acne behandelingen, pedicure en nog veel meer.

  Schoonheiddsalon is wat Bobelle van oorsprong is, met klanten uit Best en omliggende dorpen. Opgericht door schoonheidsspecialiste Jolanda van Laarhoven en in 25 jaar uitgegroeid tot een drukke, vriendelijke salon waar je al heel snel het gevoel hebt dat het er niet alleen om je huid gaat, maar ook om jou.

 • Gezichtsbehandelingen

  Schoonheidsspecialiste best (2).jpg

  Wist je dat we gemiddeld genomen zeker een half uur per dag voor de spiegel staan om er goed verzorgd uit te zien? Niet zo verwonderlijk en zeker niet overbodig. Onze huid krijgt immers dagelijks veel te verduren. Weersinvloeden, ongezonde voeding en stress vinden vaak direct hun weerslag op onze huid. Zelf kun je natuurlijk al heel veel doen om de conditie van je huid te verbeteren. Maar een bezoek aan de schoonheidsspecialiste is ook zeker geen overbodige luxe.

  Bekijk de behandelingen

 • Je voeten zijn in goede handen
  Als professioneel diabetes pedicure kunnen we de voeten van diabetespatiënten deskundig en met de nodige zorg behandelen. Onze belangrijkste taak daarin is het voorkomen van voetproblemen en de behandeling ervan. Daarnaast geven we adviezen over de verzorging van de voeten en de keuze van schoenen. Maar natuurlijk kun je zelf ook al veel doen. Zo is het raadzaam om zeker enkele malen per jaar naar de diabetes pedicure te gaan. Ook als je geen specifieke voetklachten hebt.

 • Pedicure

  Pedicure Best.png

  Onze voeten vergeten we nog wel eens. En dat terwijl ze veel werk voor ons verzetten. Zeker mensen die veel sporten, een staand beroep uitoefenen of er aanleg voor hebben, doen goed aan een bezoek aan de pedicure. Maar meestal zien we in onze salon de mensen pas verschijnen als er klachten zijn. Ingegroeide nagels, likdoorns, voetschimmels, teenschimmels, kloven of blaren. Natuurlijk verlossen wij je graag van deze en andere ongemakken, maar ook kunnen we je helpen bij het voorkomen ervan. Bovendien sluiten we elke pedicure behandeling af met een heerlijk verwennende voetmassage..

  Bekijk de behandelingen

 • Diabetes pedicure

  Diabetes pedicure best.jpg

  Als diabetespatiënt heb je waarschijnlijk vaak last van warme en zweterige voeten. Hiermee heb je als maar liefst 2,5 keer zoveel kans op een schimmelinfectie als iemand zonder diabetes. Daar komt bij dat door verhoogde bloedglucosewaarden het gevoel in de voeten zelfs kan verminderen of verdwijnen. Als er iets mis is met je voeten voel je het dus vaak niet en loop je kans op chronische voetproblemen. Je voeten zijn dus extra kwetsbaar en vragen dan ook om een speciale diabetes pedicure behandeling.

  Bekijk de behandelingen