• Schoonheidssalon

 • In onze Schoonheidssalon werken we met het kwaliteitsmerk Henriëtte Faroche. Deze gelaats- en lichaamsverzorgende producten hebben één ding met elkaar gemeen: de kracht van de natuur. De producten bevatten 100% natuurlijke etherische oliën. Deze pure extracten uit bloemen en planten, ook wel aromatherapie genoemd, bewezen hun zeer intensieve werking al 5.000 geleden in het oude China. En vandaag de dag mogen ook wij profiteren van dit goed bewaarde schoonheidsgeheim.

  In de ruim 25 jaar van het bestaan van onze salon hebben we ons in de hele breedte van uiterlijke verzorging gespecialiseerd:

  1. Huidverbetering
   Heb je het idee dat je huid uit balans is? Op basis van een huidanalyse stellen wij een huidplan op. Al na enkele behandelingen moet je het resultaat zien en voelen.
  2. Huidverjonging
   De huid veroudert. Dat proces is onomkeerbaar, maar kunnen we wel vertragen. Met huidverjonging houden we je huid vitaal, veerkrachtig en krijg je op een heel natuurlijke manier een jongere uitstraling.
  3. Huidverzorging
   Huidverzorging is het traditionele vak van de schoonheidsspecialiste: een momentje voor jezelf waarin je huid alle professionele aandacht krijgt die hij verdient. En extra verwenmomentje: iedere verzorging bevat ook een massage.
  4. Verwijderen van oneffenheden
   Heeft u last van huidoneffenheden zoals fibromen (steelwratjes), pigmentvlekjes, couperose of bloedblaartjes? Wij verwijderen ze voor u.
  5. Behandelen van acne
   Acne is een huidaandoening die vooral bij jeugd veel voorkomt. Er bestaan verschillende soorten acne, die ieder hun eigen oorzaak hebben. Wij pakken die oorzaak aan en zorgen dat jouw acne doeltreffend wordt behandeld. 
 • Bobelle is daarnaast ook de schoonheidssalon in Best waar u terecht kunt voor kleine behandelingen als:

  • het verven van wimpers en wenkbrauwen,
  • het harsen van het gelaat,
  • het epileren,
  • het ontharen van benen en de bikinilijn,
  • enz.

  De schoonheidssalon Best waar je ook ’s avonds terecht kunt

  Eigenlijk … verdient iedereen het om af en toe naar de schoonheidssalon te gaan. Toch? Aandacht voor je gezicht en gezondheid en tegelijkertijd even dat momentje voor jezelf. Even de accu weer opladen. En omdat wij dat iedereen gunnen, zijn we ook ’s avonds geopend. Drukke dag gehad, thuis of op kantoor, zorgen aan je hoofd, stress, en dan even bij Bobelle Schoonheidssalon Best in de stoel …