• Over Bobelle

 •  

  De salon zelf: vriendelijk en laagdrempelig

  Met mijn salon probeer ik huidverzorging, pedicure en afslanken dichter bij de mensen te brengen. Ik wil het toegankelijk maken. Daarom ook dat ik mijn salon heel vriendelijk heb ingericht. Ik wil dat je je hier op je gemak voelt, dat je hier ook komt om even een momentje voor jezelf te pakken, om met een goed gevoel, vol energie en met zin in het leven weer naar huis te gaan.

 • Jolanda van Laarhoven

  Eigenaresse, Schoonheidsspecialiste, Pedicure en Voedingscoach

  Ik ben al meer dan 25 jaar schoonheidsspecialiste en pedicure in Best en ben daarnaast sinds 2010 gespecialiseerd in afslanken met PowerSlim. Ik vind dat ik nog steeds het mooiste vak ter wereld heb. Het feit dat je mensen mag helpen om er beter uit te zien en lekkerder in hun vel te zitten, dat geeft mij nog altijd ontzettend veel voldoening. Iedere dag weer.

 • Op de afzonderlijke pagina’s op deze website vind je wat meer tekst en uitleg over wat ik doe. Op deze pagina wil ik per discipline toch ook even mijn eigen verhaal kwijt:

 • Van kinds af aan ben ik gefascineerd door uiterlijke verzorging. Je huid vertelt alles over jou, over hoe je je voelt en hoe jij in het leven staat. Juist daarom ook is het zo belangrijk dat je je huid goed verzorgt. Toen ik de opleiding tot schoonheidsspecialiste ben gaan volgen, kreeg ik de bevestiging: daar wil ik mensen in helpen. Zorgen dat ze de huid hebben die bij hen past.

  Lees wat ik als schoonheidsspecialiste Best voor je kan betekenen

 • Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, ben ik ook de opleiding tot pedicure gaan volgen. Want net als op onze huid, vind ik dat we veel zuiniger mogen zijn op onze voeten. Het zijn misschien wel de meest belaste delen van ons lichaam, al hebben we dat vaak niet in de gaten. De combinatie van schoonheidsspecialiste en pedicure vind ik heerlijk.

  Lees wat ik als pedicure Best voor je kan betekenen

 • Ik heb jaren geworsteld met mijn gewicht. Ik was altijd net een paar kilootjes te zwaar. En welk dieet ik ook probeerde, nooit had het een blijvend effect. Totdat ik PowerSlim probeerde. Ik viel 8 kilo af. Die kilo’s zijn nooit meer teruggekomen. Ik was zo enthousiast dat ik daar opleidingen in ben gaan volgen om ook andere mensen te helpen om op een gezonde, verantwoorde en efficiënte manier af te vallen. Sinds 2010 ben ik naast schoonheidsspecialiste en pedicure ook erkend PowerSlim voedingscoach voor Best en omgeving.

  Lees wat ik met PowerSlim Best voor je kan betekenen