• Toen ik ’t in de smiezen had begon ik ’t zelfs nog leuk te vinden

  • December 2020, na een ritje met de ambulance naar het ziekenhuis wegens een te hoge hartslag en kortademigheid is bij mij de knop omgegaan. Veel te zwaar, niet lekker in mijn vel, onzeker, en nergens geen zin meer in hebben, heb ik Jolanda van Laarhoven van Bobelle gebeld voor een afspraak om kennis te maken met PS Food. Ik zag op fb diverse mensen voorbij komen die succes hadden bij haar met afvallen en dat wilde ik ook. Ik kocht het starterspakket en begon vrijwel direct. Ik kwam erachter dat mijn leefstijl het probleem was en ik nu met PS Food veel en veel lekkerder at. 6 eetmomenten op een dag en onder de 40 koolhydraten blijven. Dat ging me in het begin niet zo heel goed af maar toen ik t in de smiezen had begon ik t zelfs nog leuk te vinden. Nu 11 maanden verder ben ik bijna op mijn streefgewicht waar ik van droomde…-40 kilo!  

    Ik voel me zoveel beter, kan weer leuke kleding kopen in heel veel winkels en ik ga met plezier weer lekker op pad. Dit allemaal met de steun van Jolanda en de lekkere producten van PS Food. Van granola tot noodles, lekkere crackers, toast en heerlijke chocolade repen is mijn dagelijkse kost geweest. In januari (na de feestdagen ) ga in stabiliseren en blijf zeker nog een jaar bij Jolanda onder controle staan.
     
    Liefs Colinda