• Yes, 17 kilo kwijt!

 • Yes, 17 kilo kwijt!

  Eind juli vorig jaar was het echt tijd om de confrontatie aan te gaan, een confrontatie waar veel vrouwen mee worstelen, namelijk: de weegschaal! Ik moest veel kilo’s kwijt en ik wist dat mij dat alleen niet lukte, daarom ben ik samen met mijn moeder gestart bij Powerslim Coach Jolanda van Laarhoven. Al met al viel heel het proces reuze mee, het eten was goed te doen, af en toe iets lekkers kon gewoon van de powerslim producten. Na vele vorige afslankprogramma’s gevolgd te hebben, kan ik zeggen dat Powerslim zeker een aanrader is. Het samen afslanken met mijn moeder, was een extra stimulatie en gemakkelijker dan alleen. Het is met de feestdagen of verjaardagen niet altijd even gemakkelijk geweest, maar Jolanda hielp ons er doorheen. Het was een kwestie van het omzetten van je mindset, sindsdien gaat het allemaal soepeler en makkelijker. Doordat Jolanda zelf Powerslim gebruikt, kon ze ons precies de juiste tips
  meegeven als wij vastliepen of het even niet meer zagen zitten.

  Powerslim was voor mij een hele spannende, leerzame maar ook leuke ervaring. Naast het verkrijgen
  van nieuwe heerlijke recepten, zit ik veel beter in mijn vel en kan ik lekker in kleding die zeker 4
  maten kleiner zijn als eerst. Jolanda was ieder moment positief, gemotiveerd en aanmoedigend waardoor ik keer op keer een goed gevoel had als ik thuis kwam na het wegen en de week vol moed tegemoet ging. Jolanda heeft mij zeker weten geholpen in mijn zelfvertrouwen en natuurlijk het eindresultaat.

  Chloè