• PS food & lifestyle op gewicht blijven

 • Afvallen is één ding maar op gewicht blijven is net zo belangrijk. Tijdens het PS food & lifestyle programma coach ik je, nadat je je streefgewicht hebt bereikt nog een jaar lang. Zodat je leert om je gezonde leefstijl voort te zetten.

  Uit ervaring weet ik dat het soms best lastig kan zijn, om ineens zelf verder te moeten en minder houvast te hebben aan weekmenu’s, PS food & lifestyle producten en jouw wekelijkse begeleiding. “Kies ik af en toe voor aardappelen en pasta of vermijd ik altijd koolhydraten? En doe ik dit alleen bij de avondmaaltijd of laat ik ook mijn boterhammen in de ochtend achterwege?” Om over alle keus in de supermarkt nog maar niet te spreken. Ik help je graag bij al deze, soms lastige, keuzes!

  Om jouw gezonde leefstijl voort te zetten is PS food & lifestyle ontwikkeld. PS food & lifestyle is geen programma maar bedoeld om het aanhouden van een koolhydraatarm voedingspatroon zo gemakkelijk en lekker mogelijk te maken. Want we merken allemaal wel eens dat het soms best moeilijk kan zijn, om lekkere maaltijden op tafel te zetten die niet te veel tijd kosten maar wel gezond zijn. Hoe blijf je in balans en bereid je gezonde en lekkere gerechten waarmee je ook je kritische weegschaal in evenwicht houdt?

  Om jouw gewicht te behouden adviseer ik je dat je op je eetpatroon blijft letten, en blijvend minder koolhydraten en meer eiwitten eet. Geheel in lijn met de laatste wetenschappelijke inzichten en trends besteden we in fase 3 meer aandacht aan andere leefstijlfactoren. Hiervoor zijn een vijftal gidsen ontwikkeld die we naar eigen inzicht en behoefte kunnen inzetten.
  De gidsen behandelen elk een BRAVO factor:
  B = Bewegen
  R = Roken
  A = Alcohol
  V = Voeding
  O = Ontspanning

 • Makkelijk, gezond & koolhydraatarm genieten

  Je gewicht in balans houden blijft voor velen een uitdaging. Het antwoord op de vraag ‘Hoe blijf ik op gewicht?’ vind je in het nieuwste kookboek van PS. food & lifestyle Natuurlijk sta ik ook nadat je je gewicht bereikt hebt nog een jaar lang voor je klaar. Maar met dit boek willen we het behouden van je streefgewicht een stukje leuker én makkelijker maken! Met handige voorbeeldmenu’s, adviezen én lekkere recepten leert dit boek je hoe je dit gemakkelijk doet. Met maximaal 10 ingrediënten zet iedereen binnen 30 minuten een gezonde maaltijd op tafel. Geen lastige recepten en geen lange bereidingen. Koolhydraatarm en eiwitrijk, waarbij de rest van het gezin ook lekker mee kan genieten.

 • Oriënterend adviesgesprek

  Tijdens een oriënterend adviesgesprek vertel ik je graag meer over het PS food & lifestyle programma. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

  Een adviesgesprek is kosteloos en volledig vrijblijvend.

  Contact opnemen