• Er waren signalen die ik niet wilde negeren

 • Na zelf al een aantal jaren bezig geweest te zijn met kh-arm en gezond eten, kwam ik tot de conclusie dat ik wel stabiel op gewicht bleef, maar er ging niets af. Ik bewoog meer dan genoeg. Beginnende artrose en een (te) hoge bloeddruk waren signalen die ik niet wilde negeren. Geen medicijnen als het ook anders kan........
  Op 1 sept. '21 daarom bij Jolanda van Bobelle aangeklopt en gestart met PS. Binnen een mum van tijd zag ik de kilo's verdwijnen....., mijn bloeddruk verlaagde tot hele mooie waardes en dat blijkt blijvend.
  Voor mij was PS de ideale oplossing. De producten van PS gaven mij de houvast en structuur die ik nodig had om het vol te houden. Nu langzaam afbouwen tot een gewoon gezond eetpatroon, zoals ik dat voor PS al had. 
  Bijzonder om dit na 3 maanden al bereikt te hebben.
   
  Mabel Mulder