• Ik heb mijn doel bereikt!

  • Eind juli vorig jaar besloot ik samen met mijn dochter een intakegesprek bij PowerSlim coach Jolanda van Laarhoven -Bobelle- in te plannen. Dat was het moment waarop ik besloot ècht aan de extra kilo’s te gaan werken. Ik moest niet veel kilo’s kwijt, maar alleen lukte het mij niet meer. Het samen met mijn dochter doen was ook nog eens stimulerend en we hebben samen veel plezier gehad. Het is zeker niet altijd even makkelijk geweest met mijn bourgondische leven. Vakanties, etentjes, borrels en feestdagen blijven een uitdaging. Als ik er teveel overheen ga voel ik meteen vermoeidheid en heb ik een opgeblazen gevoel, dan weet ik dat ik ook meteen weer aan de slag moet. Dat is, naast de weegschaal, zeker voor mij ook een graadmeter. Ik wil dus ook echt niet meer terug naar mijn oude gewoontes.

    De metingen bij Jolanda gingen gelukkig goed en dat stelde mij dan weer gerust. Doordat Jolanda naast coach ook ervaringsdeskundige is, heeft ze iedere week mij steeds het vertrouwen en gevoel gegeven dat ik het kan! Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan! Ik vond het PowerSlim programma echt super! Dankzij de fijne begeleiding van mijn coach en de lekkere producten was het goed vol te houden. Ik at soms 2 keer per dag en ben nu 6 keer op een dag anders gaan eten, heb veel keuze en variaties en ook de menu’s zijn in het hele gezin
    opgenomen. Voor nu is het belangrijk dat ik mijn nieuwe levensstijl en de balans weet vast te houden.

    Mayca